سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري تشريح کرد:
سرپرست جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري گفت: سلول‌هاي بنيادين خون بند ناف نوزاد براي درمان محدوده وسيعي از بيماري‌هاي مزمن و حاد در حال احصـا و ذخيره‌سـازي است.
تاریخ انتشار : 1397/08/12

سرپرست جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري تشريح کرد:

خون بندناف و مزاياي ذخيره‌سازي آن

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري، سيروس رضايي اظهار کرد: به دنبال کسب نتايج ارزشمند در درمان بيماري‌هاي لاعلاج با استفاده از سلول‌هاي بنيادي، تشکيل بانک‌هاي نگهداري خون بند ناف مورد توجه قرار گرفت به نحوي که امروزه بانک‌‌هاي متعددي جهت ذخيره سازي آن در سراسر جهان راه‌اندازي شده است.
رضايي در خصوص بيماري‌هايي که با استفاده از سلول‌هاي بنيادي خون بندناف قابل درمان هستند، تصريح کرد: امروزه تحقيقات گسترده‌اي به منظور درمان بيماري‌ها و ضايعات عصبي، ترميم بافت‌هاي آسيب ديده قلبي و استخواني، ترميم سوختگي‌ها و ضايعات پوستي، ترميم لوزالمعده و ترشح انسولين و ترميم ساير بافت‌هاي آسيب ديده با استفاده از سلول‌هاي بنيادي مغز استخوان، خون بندناف و ساير سلول‌هاي بنيادي يک فرد بالغ درحال انجام است.
وي افزود: بيماري‌هايي که با استفاده از سلول‌هاي بنيادي خون بندناف نوزاد قابل درمان هستند شامل اختلالات سلول‌هاي بنيادي، کم خوني آپلاستيک، کم خوني فانکوني، هموگلوبينوري حمله‌اي شبانه (PNH)، لوسمي حاد، AML، ALL، لوسمي تمايز نيافته حاد، لوسمي مزمن، CML، بيماري‌هاي نقص در توليد لنفوسيت‌ها،  لنفوم غير هوچکين، لنفوم هوچکين است.
رضايي در ادامه  با اشاره به اينکه  بيش از دوهزار نفر، مشاوره‌هاي رايگان مرکز سلول‌هاي بنيادي خون بند ناف رويان واحد جهاد دانشگاهي استان را دريافت کرده‌اند، گفت: تاکنون حدود 300 نمونه خون بند ناف در سطح استان جمع‌آوري و به تهران ارسال شده است که پس از طي آزمايشات مختلف اين نمونه‌ها فريز شده‌اند.
سرپرست جهاد دانشگاهي استان با بيان اينکه زمان عضويت فرآيند احصاء خون جهت فريز از هفته 36 بارداري انجام مي‌شود و اين فرصت تنها يك‌بار در زندگي آن هم در بـدو تولد نوزاد اتفاق مي‌افتد، تصريح کرد: خانواده هاي متقاضي مي توانند به  دفتر نمايندگي بانك سلول هاي بنيادي خون بند ناف رويان، مستقر در كلينيك هاجر (س) شهركرد که توسط جهاددانشگاهي استان راه اندازي شده است مراجعه کنند.
وي خاطرنشان کرد: اين مرکز آماده ارائـه اطلاعات تکميلي و مشاوره رايگـان همه روزه از ساعت 8 صبح لغايت 16 عصر هم به صورت حضوري و هم از طريق تماس با شماره تلفن 32253315-038 و وب سايت http://bank.jdchb.ac.ir  است.