مقاله مديرفني بانک خون بندناف رويان به عنوان مقاله برتر پزشکي هفدهمين کنگره بين المللي رويان انتخاب شد
تاریخ انتشار : 1395/06/17 08:43:30

مقاله دکتر سعيد آبرون که به بررسي پتانسيل سلول هاي مزانشيم خون بندناف در درمان بيماري ها پرداخته است، به عنوان مقاله برتر پزشکي هفدهمين کنگره بين المللي رويان در سال 95 انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي،  اين مقاله که برنده جايزه پژوهشگاه رويان جهاددانشگاهي در سال 1395 شده است حدود 20 بار از تاريخ انتشار دز يک سال و نيم اخير، به عنوان مرجع مقالات ديگر قرار گرفته است.
دکتر سعيد آبرون عضو هيات علمي دانشگاه تربيت مدرس و مدير فني شرکت فناوري بن ياخته هاي رويان به عنوان يکي از چهره هاي برجسته علمي کشور مقالات گوناگوني را در حوزه سلول هاي بنيادي در پايگاه هاي معتبر بين المللي منتشر کرده است.
جديدترين اثر دکتر سعيد آبرون کتاب انکوژن ها و سرطان است که از سوي نشر آثار علمي دانشگاه تربيت مدرس به چاپ رسيده است.