کتاب انکوژن ها و سرطان به کتابفروشي ها رسيد
تاریخ انتشار : 1395/06/17 08:39:15
کتاب انکوژن ها و سرطان به کتابفروشي ها رسيد

کتاب انکوژن ها و سرطان نوشته دکتر سعيد آبرون و دکتر فاطمه يوسف پور از سوي مرکز نشر آثار علمي دانشگاه تربيت مدرس راهي بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر سعيد آبرون دکتري هماتولوژي باليني و مدير فني شرکت فناوري بن ياخته هاي رويان کتاب خود را با نام "انکوژن ها و سرطان" منتشر کرد. اين اثر طي روزهاي گذشته از سوي کتابفروشي ها عرضه شد.
اين کتاب داراي چهار بخش است که جامع ترين کتاب در زمينه ساختار و نقش انکوژن ها در مورد بحث سرطان است .

اين اثر اولين جلد از سلسله مباحث سرطان شناسي است که بر معرفي عملکرد 110 ژن شناخته شده موثر در ظهور سرطان (انکوژن) تمرکز دارد و به ترتيب چگونگي فعال شدن انکوژن ها، مکانيسم اثر آن بر روي بيولوژي سلول، سيگنالهاي سلولي القا شده توسط انکوژن و آسيب شناسي انکوژن ها بر ايجاد سرطان را مورد بررسي قرار مي دهد.

کتاب "انکوژن ها وسرطان" نوشته سعيد آبرون و دکتر فاطمه يوسف پور در 599 صفحه در قطع وزيري به بهاي 35هزارتومان با شمارگان 1000 نسخه از سوي  مرکز نشر آثار علمي دانشگاه تربيت مدرس چاپ شده است.