نخستين همايش تخصصي آشنايي با اهميت سلول‌هاي بنيادي خون بند ناف نوزاد رويان برگزار شد
تاریخ انتشار : 1394/11/14
رييس جهاد دانشگاهي واحد استان چهارمحال و بختياري:
نخستين همايش تخصصي آشنايي با اهميت سلول‌هاي بنيادي خون بند ناف نوزاد رويان در شهركرد برگزار شد.

رييس جهاد دانشگاهي واحد استان چهارمحال و بختياري با اشاره به فعاليت موثر جهاد دانشگاهي کشور و پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌هاي اين نهاد دانشگاهي نظير پژوهشگاه رويان، گفت: تحقيقات کاربردي سلول‌هاي بنيادي پژوهشگاه رويان؛ گامي بزرگ در راستاي اهداي زندگي به بيماران خاص است.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري- منطقه چهارمحال و بختياري – وحيد خليلي اردلي 14 بهمن‌ماه در نخستين همايش تخصصي آشنايي با اهميت سلول‌هاي بنيادي خون بند ناف نوزادان رويان که با حضور جمعي از دبيران زيست‌شناسي و شيمي شهرکرد و با همکاري پژوهشسراي ابن سيناي ناحيه دو آموزش و پرورش شهرکرد  برگزار شد،با اشاره به اهميت سلول‌هاي بنيادي، افزود: اين علم، دانش نوبنياد و حياتي است که خوشبختانه جهاد دانشگاهي در آن ورود جدي پيدا کرده است.

وي با بيان اينکه بسياري از خدمات جهاد دانشگاهي کشور و استان، اظهار کرد: اميدواريم با استفاده از تجارب ملي جهاد دانشگاهي کشور، بتوانيم در توسعه و پيشرفت استان نقش موثري داشته باشيم.

خليلي در ادامه با اشاره به عدم اطلاع کافي  مردم  از حوزه فعاليت هاي جهاد دانشگاهي، اظهار كرد: جهاد دانشگاهي نهادي 35 ساله و به تصريح مقام معظم رهبري مولود انقلاب است.

وي با بيان اينكه جهاد دانشگاهي در سه حوزۀ فرهنگي، آموزشي و پژوهش و فناوري فعاليت دارد، افزود: خوشبختانه حوزه آموزشي، تصوير ثابتي و قابل اعتمادي را از جهاد دانشگاهي در ذهن مردم ثبت و ضبط كرده است.

خليلي خاطرنشان كرد: آموزش براي بقا و ادامه حيات انسان است و اگر دانسته‌هاي خود را به ديگران انتقال ندهيم در حيات و بقاي بشريت توقف ايجاد كرده‌ايم.

وي در ادامه با اشاره به اينكه فرصت آموزش کوتاه مدت بسياري از دانش‌هاي روز در دانشگاه‌ها وجود ندارد، گفت: جهاد دانشگاهي بايد نيازهاي روز جامعه را شناخته براي آن‌ها برنامه آموزشي داشته باشد.

رييس جهاد دانشگاهي واحد استان با يادآوري رويكرد جديد جهاد دانشگاهي مبني بر برگزاري دوره‌هاي آموزشي تخصصي، شغل‌محور و مهارت‌افزا، تصريح كرد: دانشگاه علمي كاربردي جهاد دانشگاهي نيز در حوزه آموزش‌هاي بلندمدت در بيش از ده رشته آموزشي در حال فعاليت است و اميدواريم اين دانشگاه بتواند در زمينه فناوري اطلاعات و علم روز خدمات خوبي را به مردم استان ارائه دهد.

خليلي با بيان اينكه جهاد دانشگاهي به منظور ارائه خدمات بهتر دو ماموريت يافتن نقش خود در توسعه استان و استفاده از تجربه گران‌قيمت مراکز جهاد دانشگاهي كشور براي توسعه استان را براي خود تعريف كرده است، افزود: در راستاي دستيابي به اين مهم به زودي شاهد افتتاح مركز تخصصي فناوري اطلاعات در استان خواهيم بود.

وي به افتتاح سامانه هوشمند ساها اشاره كرد و گفت: با استفاده از اين سامانه كه برنامه آن هم‌اكنون روي سايت جهاد دانشگاهي استان موجود است، مي‌توان اخبار و اطلاعات استان را به‌آساني پيگيري كرد.

وي در پايان به ارائه هشت طرح گردشگري به مسولان استان اشاره كرد و گفت: جهاد دانشگاهي در زمينه گردشگري و بازرسي‌هاي فني جوش و خوردگي  نيز فعاليت‌هايي را آغاز كرده است.