در ديدار با مديرعامل شرکت فناوري بن ياخته‌هاي رويان عنوان شد؛ اعلام حمايت استاندار چهارمحال و بختياري از فعاليت بانک خون بندناف جهاد دانشگاهي
تاریخ انتشار : 1394/02/15
استاندار چهارمحال و بختياري در راستاي ايجاد فضاي مطلوب براي فعاليت بانک خون بندناف استان قول مساعد داد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد استان چهارمحال وبختياري، قاسم سليماني در ديدار مديرعامل شرکت فناوري بن ياخته‌هاي رويان با وي، که به منظور افتتاح نمايندگي بانک خون بندناف رويان جهاددانشگاهي در اين استان به شهرکرد سفر کرده است، با اعلام حمايت مادي و معنوي از جهاددانشگاهي در حوزههاي مختلف، اظهارکرد: تلاش مي‏شود زمينه‌هاي لازم در راستاي ايجاد فضاي مطلوب براي فعاليت بانک خون بندناف جهاد دانشگاهي در استان فراهم شود.

وي ورود جهاددانشگاهي به بحث گياهان دارويي را نيز يادآور شد و ضمن تقدير از تلاش‌هاي رييس اين واحد در اين زمينه، گفت: براي عملياتي شدن اين رويکرد نيز از اين نهاد علمي حمايت خواهد شد.

سليماني همچنين بر لزوم همکاري جهاددانشگاهي با پارک علم و فناوري براي تحقق اهداف و پيشبرد مطالعات و تحقيقات اين نهاد علمي تاکيد کرد و افزود: يکي از اين مصاديق همکاري در زمينه سلولهاي بنيادي است.

وي همچنين به ضرورت توجه به بخش سلامت اشاره و اظهارکرد: در همين راستا و به منظور تحرک و توسعه مراکز پژوهشي و درماني، مراکز درماني استان تجهيز شدند.

استاندار با بيان اينکه پژوهش‌ها و پايان‌نامه‌هاي دانشگاه‌ها و مراکز علمي بايد بر مبناي نيازها تهيه شوند، افزود: توجه به نياز استان در حوزههاي مختلف همچون عمراني و پزشکي بايد همواره مورد توجه پژوهشگران و مراکز علمي براي حرکت استان در مسير درست، قرار گيرد.

سليماني با اشاره به ضرورت حمايت از پژوهش‌هاي کاربردي، افزود: اين مهم در دستور کار استانداري قرار گرفته است.

بنا به اين گزارش ، در اين ديدار تيم تخصصي شرکت فناوري بن ياخته‌هاي رويان، رييس و معاونان جهاددانشگاهي واحد استان چهارمحال و بختياري نيز حضور داشتند.