رييس دانشگاه علوم پزشکي استان: دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد براي ورود به حوزۀ پر اهميت درمان ناباروري و نازايي آمادۀ همکاري مشترک با جهاددانشگاهي استان است
تاریخ انتشار : 1394/01/29
رئيس دانشگاه علوم پزشکي براي همکاري اين دانشگاه براي کمک به جهاد دانشگاهي در راستاي توسعه مراکز علمي، آموزشي و بهداشتي اين واحد اعلام آمادگي کرد.

به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي واحد استان چهارمحال و بختياري، دکتر مرتضي هاشم‌زاده 29 فروردين ماه در ديدار سرپرست، معاونان و اعضاي جهاددانشگاهي با وي، از فعاليت‌هاي جهاددانشگاهي به عنوان زمينه‌اي براي رشد و بالندگي کشور ياد کرد و گفت: روحيه جهادي فعالان عرصه جهاددانشگاهي موجب اثربخشي و ماندگاري اين واحد شده است که اميد است اين نهاد با ورود به محورهاي توسعه‌اي استان، در اين زمينه نقش آفريني کند.

وي افزود: مسئولان بايد به دنبال نگاهي توسعه‌مندانه براي استان باشند و وابستگي استان به استان‌هاي همجوار را با ارائه خدمات مناسب به شکلي معکوس به استان بازگردانند.

هاشمزاده با اشاره به مبحث ناباروري در استان، گفت: اين دانشگاه براي ورود به اين حوزه مهم روز آماده همکاري با جهاددانشگاهي است چراکه دانشگاه علوم پزشکي با دارا بودن امکانات لازم، توان توليد محصولات و راه‌اندازي واحدهاي درماني و پژوهشي را دارا است.

رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان  ايجاد سلامت‌کده طب سنتي جهاددانشگاهي را يکي از عرصه‌هاي اثرگذار اين مجموعه برشمرد که با فعاليت جوانان توانمند و علاقه‌مند مي‌تواند تاثير خوبي بر سلامت مردم استان داشته باشد.

وي براي همکاري دانشگاه علوم پزشکي براي کمک به واحد جهاد دانشگاهي براي توسعه مراکز علمي، آموزشي و بهداشتي اعلام آمادگي کرد.

دكتر هاشمزاده در پايان خدمت‌رساني را وظيفه همه مسئولان دانست و گفت: براي ارائه خدمت نبايد خود را محدود به ارگان يا نهادي خاص کنيم بلکه در هر کجا امکان ارائه خدمت باشد، بايد خدمات‌رساني کرد.

سرپرست جهاددانشگاهي واحد استان نيز در اين ديدار به تشريح بخشي از فعاليت‌هاي اين نهاد پرداخت و گفت: هم‌اکنون زمان آن است که جهاددانشگاهي استان همگام با ساير جهادهاي دانشگاهي کشور، بنيه علمي و آموزشي خود را تقويت کند.

وحيد خليلي اظهارکرد: انجام پروژه‌هاي علمي ثابت و درآمدزا از نيازهاي امروز جهاددانشگاهي واحد استان است که اين مهم براي رسيدن به مقاصد علمي جهاد دانشگاهي ضرورت دارد.

وي همچنين بر ضرورت انجام نيازسنجي در استان تاکيد و تصريح کرد: با اين رويکرد اقداماتي در جهاددانشگاهي استان در زمينه تحقيقات پژوهشي در حوزه‌هاي سلامت، آبزيان و رايانه با هدف‌گذاري‌هاي مشخص انجام شد که پيشرفت‌هاي قابل ملاحظه‌اي داشته‌اند.

خليلي با تقدير از حمايت دانشگاه علوم پزشکي استان در راه‌اندازي بانک خون بند ناف استان، خاطر نشان کرد: اخذ مجوز فعاليت‌ و افتتاح در بانک خون بندناف استان با نگاه دلسوزانه مسئولان محقق شد و نخستين خون‌گيري در بيست و سومين روز فروردين ماه در بيست و سومين نمايندگي بانک خون بندناف رويان در استان انجام شد که درخواستهاي ديگري نيز در اين زمينه وجود دارد.

در پايان وي ورود به عرصه ناباروري و نازايي را گام دوم جهاد دانشگاهي در زمينه سلامت دانست و گفت: اميد است که پشتوانه علمي دانشگاه علوم پزشکي و جهاددانشگاهي در اين عرصه و همچنين بيماري‌شناسي بومي، براي رشد و توسعه استان موثر واقع شود.