در آستانۀ افتتاح نمايندگي بانک خون بند ناف رويان در استان: نمونه‌هاي ذخيره شده در بانك خون بند ناف رويان تحت پوشش بيمه قرار گرفت
تاریخ انتشار : 1393/11/25
به گزارش روابط عمومي جهاد دانشگاهي استان، طبق قرارداد منعقده بين شركت فناوري بن‌ياخته‌هاي رويان جهاددانشگاهي و بيمه البرز، از اين به بعد کليه نمونه‌هاي ذخيره شده در بانك خون بند ناف رويان، تحت پوشش بيمه قرار مي‌گيرد.

بنا بر اين گزارش: طبق اين قرارداد در صورت وارد شدن خسارت به نمونه‌هاي ذخيره شده، کليه مبالغ دريافتي از صاحبان نمونه به طرف قرارداد مسترد خواهد شد.

همچنين بر اساس اين قرارداد، زيان ناشي از نداشتن قابليت استفاده از نمونه خون بند ناف فريز شده جهت درمان از طريق پيوند در زمان استفاده براي نوزاد يا هر شخص ديگري به دليل کافي نبودن تعداد سلول ناشي از مسئوليت نگهداري مبلغ 500 ميليون ريال به عنوان خسارت به صاحبان نمونه پرداخت مي‌شود.

با توجه به اينكه استفاده از سلول‌هاي بنيادي خون بند ناف نسبت به سلول‌هاي بنيادي مغز استخوان براي انجام عمل پيوند، از عارضه کمتر و شانس بيشتري برخوردار است با توجه به پيشرفت‌هاي صورت گرفته، آمار بيماراني که به کمک اين سلول‌ها بهبود يافته‌اند رو به افزايش است.

رئيس جهاد دانشگاهي واحد استان در اين باره گفت: با توجه به پيشرفت‌هاي صورت گرفته امروزه اين سلول‌ها ثروتي نهفته هستند که استفاده از آن نويدبخش آينده‌اي روشن است چرا که در درمان بسياري از بيماري‌هاي صعب‌العلاج مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

وي با اشاره به اينكه حفظ و نگهداري سلول‌هاي بنيادي انتخابي بوده که بسياري از پدران و مادران در سراسر جهان براي فرزندان خود مورد توجه قرار مي‌دهند گفت: اخذ خون بند ناف روش بي‌خطري بوده که طي آن آسيبي به بدن مادر و جنين وارد نمي‌شود در حالي‌که براي اخذ سلول‌هاي بنيادي از ساير بافت‌ها روش‌هاي پر هزينه به کار برده مي‌شود.

وي تصريح كرد: سلول‌هاي بنيادي در درمان بيماري‌هاي بتاتالاسمي ماژور و کم‌خوني داسي شکل، ناهنجاري‌هاي گلبول قرمز، درمان کم‌خوني آپلاستيک و فانکوني، لوسمي حاد و مزمن موثر است.