خانم دکتر نعمتي: مرکز خون بند ناف نوزاد جهاد دانشگاهي استان هم کمک شاياني به درمان بيماري‌هاست و هم هزينه مراجعه کنندگان به استان‌هاي مجاور را کاهش مي‌دهد
تاریخ انتشار : 1393/11/30
فلوشيپ نازايي و پزشک متخصص زنان و زايمان در دانشگاه علوم پزشکي چهارمحال و بختياري ضمن استقبال از راه اندازي مرکز بانک خون بند ناف در استان گفت: سلول هاي بنيادي که از بند ناف نوزاد تحصيل مي شود، کمک شاياني به درمان بيماري هايي که درمان شناخته شده اي براي آنان وجود ندارد، مي کند.

به گزارش روابط عمومي واحد استان چهارمحال و بختياري، دکتر نعمتي در بازديد کازشناسان پژوهشکده زپرويان جهاددانشگاهي از رويان شهرکرد افزود: تاکنون افرادي که تمايل به استحصال خون بند ناف در استان داشتند، به استان اصفهان مراجعه کرده و قرارداد مي بستند اين در حالي است که با راه اندازي اين مرکز در استان، هزينه هايي که به خانواده ها براي اين موضوع تحميل مي شد حذف مي شود.

وي با بيان اينکه اولين کار خير هر انسان در ابتداي تولد مي تواند اهداي سلول هاي بنيادين از خون بند ناف نوزاد باشد خاطرنشان کرد: از اين سلول ها در سال هاي آينده براي درمان ناباروري هايي که هيچ راه درماني برايشان نيست استفاده مي شود چون تحقيقات وسيعي در اين زمينه در حال انجام است .

دکتر نعمتي ابراز اميدواري کرد در آينده با انجام پيگيري هاي مسئولين ، اين بانک به بانک ژنتيک جهاني دسترسي پيدا کند.

به گفته وي، سلول هاي بنيادين براي درمان بيماري هاي خوني، عصبي، ام اس، قطع نخاع استفاده مي شود .