سرپرست جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري:بيست و سومين نمايندگي بانك خون بندناف در استان راه‌اندازي مي‎شود
تاریخ انتشار : 1393/12/05
سرپرست جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري گفت: بيست و سومين نمايندگي بانك خون بند ناف ايران در چهارمحال و بختياري راه‌اندازي ميشود.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد استان چهارمحال و بختياري، وحيد خليلي 21 اسفندماه در نشستي با مدير تضمين كيفيت شركت فناوري بن ياخته‌هاي رويان جهاد دانشگاهي کشور از افتتاح  قريب‌الوقوع نمايندگي خون بندناف جهاد دانشگاهي چهارمحال و بختياري خبر داد و گفت: بيست و سومين نمايندگي بانك خون بند ناف ايران در چهارمحال و بختياري راه‌اندازي ميشود.

وي با بيان اينکه اين نمايندگي به زودي با حضور مسئولان رويبان و برخي مسئولان استان به طور رسمي افتتاح مي‌شود، تصريح کرد: مقدمات و زير ساخت‌هاي راه‌اندازي اين مرکز فراهم شده است.

وحيد خليلي اردلي، چهارمحال و بختياري را استاني در حال توسعه دانست و افزود: هدف‌گذاري‌هاي امروز براي استان با توجه به تغيير ذائقه مسئولان و مردم بايد علمي باشد.

وي با بيان اينکه جهاددانشگاهي واحد استان مصمم در حرکت به سمت شناسايي و رفع نيازهاي استان با بکارگيري ابزار علم است، افزود: برقراري ارتباط با مرکز رويان جهاددانشگاهي از نخستين گامها براي نشان دادن اين عزم جهادي است.

خليلي با بيان اينکه جهاددانشگاهي استان به حيطه عمل ورود پيدا کرده است، اظهارکرد: هدف‌گذاري پژوهشي و علمي لازمه سير موفق در اين مسير است.

وي همچنين عطش خدمت‌گيري از تلاش‌هاي دانش بنيان در چهارمحال و بختياري را يادآور شد و احساس نياز را نشان از موفقيت آميز بودن اين حرکت علمي با توجه به ظرفيت بالاي مردم و مسئولان استان عنوان کرد.