تاثير گذارترين افراد در عرصه ذخيره سازي خون بندناف
تاریخ انتشار : 1395/03/03
مقام سوم تاثير گذار ترين افراد در عرصه ذخيره سازي خون بندناف به دکتر پابلو روبن اشتاين تعلق دارد. دکتر پابلو روبن اشتاين موسس و مدير برنامه خون بندناف ملي مرکز خون نيويورک است .

به گزارش بنيان، دکتر پابلو روبن اشتاين دستيار‚ موسس و مدير برنامه خون بندناف ملي در مرکز خون نيويورک مي باشد .
مقام اول تاثير گذارترين افراد در عرصه ذخيره سازي خون بندناف متعلق به خانم پروفسور الين گلوکمن "مادر پيوند خون بندناف" بود که توانست با وارد کردن سلول هاي بنيادي خون بندناف به بخش پيوند، انقلاب عظيمي را در اين عرصه رقم بزند. مقام دوم اين عرصه نيز به دکتر يوآن کورتزبرگ(Dr. Kurtzberg ) تعلق دارد.

مقام سوم تاثيرگذارترين ها به دکتر پابلو روبن اشتاين(Dr. Pablo Rubinstein) تعلق گرفته و بزرگترين دستاور ايشان پيشرفت و ارتقا دانش و تکنيک هايي در حوزه ذخيره سازي خون بندناف در آمريکا و سرتاسر جهان مي باشد. او آموزش پزشکي خود را از دانشگاه شيلي آغاز کرد و بعد از آن هم در شيلي و هم در آمريکا مشغول به کار شد. تا اين تاريخ، بيش از 200 مقاله تحقيقاتي درباره موضوعاتي از قبيل ايمونوژنتيک، پيوند، ذخيره سازي خون بندناف و موضوعات صنعتي مشابه اي به چاپ رسانده است . او همچنين پروفسور کلينيک پيوند در دانشگاه کلمبيا مي باشد.
به دنبال اولين پيوند خون بندناف اهداء کننده تني در سال 1988 توسط دکتر الين گلوکمن ، موسسه ملي بهداشت (NEH) جايزه اي را به دکتر روبن اشتاين به خاطر توسعه و پيشرفته اولين برنامه خون بندناف در مرکز خون نيويورک اعطاء نموده . هدف از اين سيستم خون بندناف عمومي اين بود تا مجموعه و ليستي از واحدهاي سلول‌هاي بنيادي خون بندناف ايجاد کند که بتواند براي مقاصد پزشکي به عنوان پيوندهاي مناسب غيرمرتبط مورد استفاده قرار گيرد.
کار و تلاش سخت کوشانه او در مدت کوتاهي به ثمر نشست . هنگامي که در سال 1993 دکتر يوآن کورتزبرگ از دانشگاه دوک به طور موفقيت‌آميزي خون بندناف ذخيره شده توسط مرکز خون بندناف جديد را مورد استفاده قرار داد تا يک سري از جراحي هاي پيوند پيشرو و اوليه را صورت دهد.